Hvem er vi

Da vi i sin tid tog beslutning om etablering af Skolefoto Glad, var det kort og godt med et ønske om at gøre skolefotografering endnu bedre. Gladere! Vi er 2 glade mennesker. Begge med et stærkt ønske om at yde og levere det allerbedste.

Vores ønske med Skolefoto Glad er at tilbyde glad, seriøs og kvalitetsfyldt skolefotografering, hvor samarbejdet er nemt, enkelt og trygt. Vi vil være elevers, forældres og skolers foretrukne skolefotograf. Vi dækker hele Danmark og er fysisk forankret i Sorø og Aalborg. Vores fotografer kommer fra alle hjørner i Danmark.

kim

Kim

Kim har et solidt og indgående kendskab til skolefotografering og har arbejdet med det siden 1997 og som selvstændig skolefotograf siden 2002. Kim er en særdeles stærk fotograf, der udover at være bag kameraet, sørger for billedbehandlingen, fremkaldelsen, kvalitetssikringen, hele logistikken og det tekniske setup. Kim er garant for glade billeder.

joern

Jørn

Jørn har en baggrund som rådgiver, konsulent og leder i mange sammenhænge. Jørn har gennem mange år arbejdet indgående med kommunikation, kundetilfredshed, service, kultur og medier. Jørn samler trådene i forhold til vores arbejde med at sikre glade kunder, sikre kundetilfredshed, sikre værdi i vores koncept og Jørn varetager den løbende dialog med skoler, forældrebestyrelser mv.

100

glæde

100

erfaring

100

kvalitet

100

fleksibilitet

Ring til os eller
Book et møde